Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی مدیر مخابرات منطقه مرکزی گفت: هزینه نگهداری هر خط تلفن برای شرکت مخابرات ۲۳ هزار تومان است که با توجه به تعرفه‌های تلفن ثابت، مبلغ بسیار بالایی برای مخابرات است.

علیرضا لطفی روز گذشته، سه‌شنبه ۱۱ آبان در جمع خبرنگاران در اراک، اظهار کرد: در حال حاضر ۶۰۰ هزار خط تلفن ثابت در استان مرکزی وجود دارد که تعرفه این خطوط با وجود اینکه قیمت ارز چند ده برابر شده است، حدود ۱۸ سال است که ثابت مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مخابرات ملزم است در ازای هر صورت حساب مبلغ ۲۴۰۰ تومان به بانک‌ها بپردازد در صورتی که ۵۰ درصد صورتحساب خطوط تلفن ثابت از این مبلغ پایین‌تر است لذا مخابرات ترجیح می‌دهد برای این مشترکین صورتحساب صادر نکند.

لطفی ادامه داد: پیشنهادی توسط مخابرات به شورای رقابت مبنی بر دریافت هزینه نگهداری خطوط ثابت از مشترکین ارسال و تایید شده است که درصورت تصویب در کمیسیون سازمان تنظیم مقررات رادیویی، اجرا خواهد شد، اما رقم آن هنوز مشخص نیست و برای هر استان با توجه به هزینه‌های مختلف، متفاوت است. با اجرا شدن این طرح مخابرات می‌تواند خدمات ارزنده‌تر و با کیفیت‌تری به مخاطبین خود ارائه دهد.

وی توضیح داد: تعداد مشتریان تلفن همراه مخابرات مرکزی ۲میلیون و ۱۰۰ هزار مشتری است که ضریب نفوذ آن ۹۵ درصد است. همچنین تعداد مشتریانی که از مخابرات اینترنت تهیه می‌کنند ۱۵۰ هزار مشترک است و ضریب نفوذ ۳۳ درصدی را داراست که سهم بازار ۸۳ درصدی را برای مخابرات دارد. مخابرات منطقه مرکزی جزو رتبه های اول کشور در بحث خدمات اینترنت تلفن ثابت است و ۸۳ درصد از مشترکینی که از اینترنت تلفن ثابت استفاده می‌کنند مشترک مخابرات منطقه مرکزی هستند.

لطفی خاطرنشان کرد: در ارتباطات روستایی بالای هزار روستا یا بالغ بر ۹۰ درصد روستاها دارای تلفن ثابت هستند هرچند کیفیت خطوط برخی روستاها در سطح خوبی نیست. در ۲۵ درصد از این روستاها خدمات رسانی در حوزه اینترنت را داریم.

وی افزود: روستاهای دارای پوشش تلفن همراه بالغ بر ۹۰۰ روستا هستند. برخی روستاها با توجه به مخاطرات و دور افتاده بودن آنها دارای درصد پوشش متفاوتی هستند یعنی برای مثال تنها ۶۰ درصد یک روستا دارای پوشش است و برخی خانه ها آنتن دهی مناسب را ندارند که با وجود شرایط انها این ارتباط حداقلی هم مناسب است. گفتنی است روستا های دارای پوشش اینترنت همراه اول بالغ بر ۱۰۰ روستاست که از پوشش دهی خوب و با سرعتی برخوردارند.

لطفی گفت: جایگزین کردن کافوی نوری به جای شبکه‌های قدیمی در ۳۶ منطقه اراک، توسعه شبکه کامل در ۲۶ نقطه ساوه، توسعه شبکه کافوی نوری در سه منطقه نیم‌ور محلات، ایجاد بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ پورت دیتای خانگی در ۶۶ منطقه و توسعه شبکه روستایی در سه منطقه از مهمترین طرح‌های در دست اقدام مخابرات استان مرکزی است. همچنین برای بیش از ۵۰ کیلومتر در روستاهای استان مرکزی فیبرنوری کشیده شده و امید است  تا پایان سال جاری به بیش از ۱۰۰ کیلومتر برسد.

انتهای‌پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مخابرات تلفن همراه استان مرکزی استان مرکزی تلفن ثابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۴۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ بهره بین بانکی ثابت ماند+جدول

نرخ سود بین بانکی در هفته‌منتهی به ۱۹ اردیبهشت ماه با ثبات نسبت به هفته قبل از آن ۲۳.۵ درصد اعلام شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 19 اردیبهشت ماه نسبت به هفته قبل از آن بدون تغییر بوده و 23.5 درصد اعلام شده است. این نرخ در هفته منتهی به 12 اردیبهشت ماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.5 درصد رسیده بود.

نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به 5 اردیبهشت ماه نرخ سود بین بانکی با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.51 درصد رسیده بود. این نرخ از ابتدای سال جاری با روند کاهشی همراه بود به جز هفته منتهی به 29 فروردین ماه.  نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی فروردین با افزایش همراه شدو با 4 صدم درصد افزایش نسبت به هفته قبل از آن به 23.52 درصد رسید.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 22 فروردین ماه با کاهش نیم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.48 درصد رسید. نرخ بهره بین بانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری 23.62 درصد شده بود در دومین هفته از نخستین ماه سال جدید با کاهش 4 صدم درصدی همراه شد و به 23.58 درصد رسید.

این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال 1402 به 23.66 درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان‌ماه به بعد محسوب می‌شود. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر 1402 ثبت شده است. نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته منتهی به 5 مهرماه سال 1402 با رکوردشکنی 10 سال به 23.80 درصد افزایش یافته بود؛ البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان‌ماه به 23.71 درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.

نرخ سود بین بانکی چیست؟

ممکن است بانک‌ها در دوره‌های مالی کوتاه‌مدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی روبه‌رو شوند. اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد. برای اینکه بانک‌ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به نام بازار بین بانکی تشکیل داده‌اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام‌های بین بانکی سررسید کوتاه‌مدت یک‌هفته‌ای یا کمتر دارند. وام‌دهی بانک‌ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین بانکی گفته می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نرخ بهره بین بانکی ثابت ماند+جدول
  • زنان در دوراهی کار و خانه
  • مشکلات توسعه فیبر نوری به روایت مدیران اپراتورهای ثابت / شهرداری تهران اصلاً همکاری نمی‌کند
  • دردسرها و مشکلات توسعه فیبر نوری به روایت مدیران اپراتورهای ثابت
  • روستاهای حاشیه «دز» نگران نباشند؛ شرایط تحت کنترل است
  • رتبه اول کشوری مشتریان فعال سرویس ADSL به مخابرات منطقه کردستان تعلق گرفت
  • وضعیت روستاهای حاشیه دز در اهواز تحت کنترل است
  • عادی بودن وضعیت روستاهای حاشیه رودخانه دز در مقطع اهواز
  • جمهوری‌خواهان آمریکا: رابرت مالی اسناد محرمانه را در تلفن همراه شخصی‌اش نگهداری می‌کرد
  • بارش برف بهاری در روستاهای شهرستان اسکو + فیلم